De site katinkademaar.nl is “tot op het bot” aangepast. De styling, de basis, de integratie mogelijkheden zijn aan de huidige tijden aangepast. Samen met Marc Sijm is de gehele site in enkele dagen volledig omgezet. Het kenmerkende oranje van de 2013 site is ook weer teruggekomen in de site van 2017.

De vormgeving van 2013

De oude site is gemaakt met een zelf ontwikkeld content management systeem, Smart and Simple, Het heeft jaren perfect dienst gedaan. 

De vormgeving van 2017

De nieuwe site is opgebouwd met WordPress. Een open source content management systeem wat over de gehele wereld gebruikt wordt. Miljoenen sites zijn er mee opgebouwd. De site management software is altijd up-to-date, continue in ontwikkeling, en heeft natuurlijk de mogelijkheden voor responsive opmaak. De site is goed te bekijken op een pc, een laptop, een tablet en op de mobiele telefoon. De voordelen zijn legio. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *